En skrämmande trend i Nederländerna. Enligt BBC har kväveprotoxidgas, en farlig missbruk i Nederländerna, nyligen blivit utbredd i landet.

Köp lustgas patroner i Stockholm billigt
Beställ lustgas patroner med hemleverans
Köp lustgas tuber patroner i Stockholm
Köpa Lustgas Patroner i Stockholm billigt

Det intressanta är att kväveprotoxid, även känd som “Lustgas Patroner”, kan köpas från var som helst. Effekterna av Lustgas Patroner som säljs i förpackningar med 10 patroner i Blokker, den största byggmarknaden i Nederländerna, på kroppen är följande:
– Entusiasm
– Lättnad
– Lugn
– Yr
– Hallucination
– Huvudvärk hos vissa människor

Kväveprotoxid har nyligen blivit mycket populär i dansmusikplatsen eftersom det är lätt och billigt att köpa, medan det används för att pumpa grädde i livsmedelsindustrin, att blåsa upp däck i cyklister, för att minska smärtan hos kvinnor som föder från sjukhus och som bedövningsmedel hos tandläkare.

Beställ Lustgas Tuber i Stockholm
Köp och beställ lustgas patroner här
Beställ lustgas patroner online här

Enligt BBC noterades att produkterna inte hålls på hyllan, och försäljningen är efterfrågan och har vissa begränsningar. Talar till BBC om namnet, sade han: “Jag använde det för första gången i Nederländerna förra sommaren. Det var inte så populärt på den tiden, alla använder det i år. Gatorna är fulla av begagnade gaskapslar”, sa han.

Beställ billig lustgas patroner i Stockholm med expressleverans här
Gzelly
Gzelly Express

Kväveprotoxid dras vanligtvis in i lungan efter att ha släppts ut i en ballong. Företag som specialiserat sig på försäljning av denna gas är skyldiga att registrera sig hos handelskammaren, men de behöver inte få ett särskilt försäljningstillstånd.