När du rökt 1 pack om dagen, med tanke på kostnaden för en genomsnittlig förpackning (ca 50 kr), spenderade du cirka 20.000 kr per år.
När det gäller kostnaderna för vape och vaping om du köper via https://vape.se/ är den största kostnaden med inköp av hårdvaran, som emellertid skrivs av över tiden (ca 600 kr).
Bortsett från de första tiderna, när du behöver uppleva, kommer du att spendera högst 50 euro per månad. För totalt upp till 600 kr per år. Om du blir bra på att blanda neutrala baserade vätskor och smaker, för att göra dina egna personliga vätskor kan du spendera ännu mindre, till och med halvera den här siffran.
Naturligtvis är det alla mycket vägledande: det beror på mängden nikotin, vilken typ av vätska och även tillbehör eller ny hårdvara som du bestämmer dig för att köpa.

I vapers Värld används en term för att definiera tvångsköp och vurm att alltid prova nya saker: det sägs att du har “apan”. Det är något som händer lite för alla, oroa dig inte.
I allmänhet stabiliseras det.
Vaping innebär en initial investering, också gjord av experiment för att hitta de mest kongeniala box-Atom-flytande kombinationerna till dig. Men vaping själv är mycket billigare än att röka.